Köp bästa svenska album-numret digitalt!


Det länge slutsålda numret kan nu bli ditt på ett kick.

Vårt allra första specialnummer, 140 synnerligen fullmatade sidor om de bästa svenska skivorna någonsin, blev väldigt omskrivet, omdiskuterat (»Den vassa eggen«-debatten!) och sålde slut tämligen ögonaböj. 

Nu går det åter att beställa tidningen ifråga, alltså Sonic #69, och då digitalt!

Du swishar bara det passande beloppet 69 kronor till 123-1725324.

Viktigt: Ange »nr 69« + din mejladress som betalningsreferens så får du en pdf med tidningen mejlad till dig.

(Har du inte swish kan du bara be om en faktura på beloppet ifråga och du får då pdf:en mejlad till dig så fort betalningen har nått oss. Ange namn, postadress samt mejladress vid beställningen som du mejlar till [email protected] – skriv ”Sonic 69” i ämnesraden.)

 

SONIC #69 INNEHÅLL

Sonic-medarbetarna plus diverse musiker, journalister och branschmänniskor röstar fram de 100 bästa svenska albumen. Texter om varje inkluderad skiva samt publicering av de separata listorna. Därutöver långläsning om The Latin Kings, Jan Johansson, Doris, Peps Persson, Stina Nordenstam, The Knife, Gyllene Tider med flera. Andra som förekommer i numret är Eva Dahlgren, Lill Lindfors, Di Leva, El Perro Del Mar, Nisse Hellberg, Annika Norlin, Nina Persson, Joppe Pihlgren, Ebbot Lundberg, Looptroop med flera.
Relaterat