©Sonic / Sampler Media AB 2000-2016 | All rights reserved | Sonic, Box 466, 129 04 Hägersten, Sweden | +46 (8) 702 15 50

annons:
Banner

annons:
Banner

annons:
Banner

Sonic ger dig tretton timmar jul
Av Sonic-redaktionen   
Fredag 18 december 2009, 17:07

kitt.jpgNärmare bestämt tvåhundrafemtio jullåtar på en välavvägd Spotify-spellista
  Och, nej, vi har inte bara hällt in Phil Spectors klassiska julplatta många gånger om - fyra låtar därifrån är med, för att världen blir ett bättre ställe på så vis, men bra julmusik finns, tro det eller ej, mest överallt om blicken så bara lite lyckas ta sig igenom glöggdimman.
  På den här jullistan firas det jul i gettot med Juelz Santana, på Hawaii med Bing Crosby & The Andrews Sisters, i Texas med Ernest Tubb, i slummen med Eddy Arnold, på zoo med The Flaming Lips, i New York med Marah och Lou Christie, i Wales med John Cale (och, för den delen, Gorky's Zygotic Mynci), på vägarna med Chris Rea, bakom galler med såväl John Prine som Weeping Willows, i himlen med Jackie Wilson, i ensamhet med Prince samt på pickalurven med Johnny Paycheck.
  Ja, det firas jul mest överallt på de mest varierande sätt: med julgranen i lågor hos Holly Golightly, på cowboysätt med John Denver, i fyllecellen med The Pogues & Kirsty McColl, på calypsovis med Johnny Mathis, på varuhuset med Howard Morris...
  Hur Sonic-redaktionen firar jul?

  Just nu med Macallan och nämnda lista med lite drygt tretton timmar julkul. Eller, för att låna en fras av den store filosofen Amos Milburn; Let's Make Christmas Merry, Baby.

egenbanner_sonic89.jpg
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner