Alla sjunger Hag
Merle Haggard (1937-2016) har lämnat oss, och vi är förstås förkrossade. Vi kan minnas denne förgrundsgestalt inom countrymusiken – en av genrens på alla vis mest kompletta och vattendelande artister – på alla möjliga vis, kanske genom att påminna om vår jätteartikel från Sonic #53 eller genom att dela med oss av en (ny, vi gjorde trots allt en för några år sedan) spellista med tolkningar på Merle Haggard (vi jobbar även med en spellista med handplockade »deep cuts« från hans katalog men den kommer senare). Otaliga artister har sjungit Hag. Många (Gram! Emmylou! Everly Brothers! Bettye Swann! Jerry Lee! Hederos & Hellberg! Hasil Adkins!) har dessutom gjort det med stil. Och det på spellistan som inte direkt är bra är möjligen roligt eller på annat vis intressant. Lyssna, minns, gråt en skvätt.

 
Relaterat

Utan Gud på sin sida