Calexico-tävling!


Nu kan du vinna biljetter till spelningen på Nalen i Stockholm den 22 augusti.

I slutet av sommaren kommer Calexico till Sverige på nytt. Joey Burns, John Convertino och deras kamrater spelar på Pustervik i Göteborg den 21 augusti och Nalen i Stockholm den 22 augusti. Sonic och Calexico går långt tillbaka. Till Sonic #10, februari, 2003, skickade vi som bekant Johan Jacobsson Franzén till Rennes i Frankrike för att prata med dem. Och nu, rätt många år senare, känner vi att det är dags att återkoppla till den ack så älskvärda Tucson-truppen som tidigare i år gav ut albumet »The Thread That Keeps Us« genom att utlysa en tävling! Två vinnare kan vinna två biljetter vardera till giget på Nalen i Stockholm. Du har chans att vinna ifall du svarar rätt på följande fråga: Calexico har tillsammans med Nicolai Dunger spelat in en cover på låten »Alone Again Or«, men vilket band spelade in originalet? Du skickar ditt svar till redaktionen@sonicmagazine.com så snart du kan.
Relaterat

Calexico