Sonic Sessions: Hanna Järver »Anekdoter«
Sonic Sessions med Hanna Järver når fram till »Anekdoter«, singeln som hon är rykande aktuell med. Hanna är också i ropet som ett av tre (Systraskap och Julia Adams är de övriga två) dragplåster på den pågående Find The Biggest Bitch In Town And Start A Tour där två speldatum återstår: Pustervik i Göteborg 18 december och Debaser Strand i Stockholm 19 december.

I första delen berättar Hanna Järver att »Anekdoter« handlar om att bli lämnad, men också vändningen då man själv till slut inser att »nu räcker det, nu tar jag avstånd från dig«, om att våga ta det steget.

Vi spelade in Sonic Sessions i JAYS Studio på Kungsholmen i Stockholm. Förutom Hanna syns och hörs Filip Brun (gitarr), Johannes Rex (synth) och Norbert Lukacs (drumpads). I morgon en låt till! En som inte finns utgiven!

 
Relaterat

32 för 2018
Hanna Järver: So Long