Let’s Eat Grandma: I’m All Ears
8
av 10
  • Artist
  • Let’s Eat Grandma
  • Album
  • I’m All Ears
  • Bolag
  • Transgressive/PIAS/Border


Du lämnas med en övertygelse om att morgondagen bara kan bli bättre.

Noise, melodier, lika delar minimalism och maximalism.

Tunga synthmattor, fingerknäpp, lika delar lek och allvar.

Utanförskap, samhörighet, lika delar porlande romantik och kärv realism.

Norwich-duon bestående av vännerna Jenny Hollingworth och Rosa Walton får livstvivel, gråblek vardag och knixiga relationer att bubbla och gnistra av grälla färger och förunderliga former. Ur det oroliga uppstår något som för oss andra uteslutande blir roligt.

Det känns spontant, på bästa möjliga vis både genomtänkt och ogenomtänkt. Det låter som två tonåringar som växer upp och alltmer tar för sig rakt framför våra ögon. Det är både intimt och utåtriktat. Du lämnas med en övertygelse om att morgondagen bara kan bli bättre.
Relaterat

32 för 2018