Daniel Norgren-tävling!


Nu kan du vinna ett vinyl-ex av »Wooh Dang«.

»Temat för sångerna är kärlek, relationer, närhet. Längtan efter den. En ständig närhet återfinns förresten mellan den intensiva rösten och bandet bestående av Anders Grahn på bas, Erik Berntsson på trummor och Andreas Filipsson på gitarr och banjo.«

Så skrev Pontus Bark i sin Sonic-recension av Daniel Norgrens senaste album »Wooh Dang« och han delade ut en åtta i betyg.

I sommar gör Daniel Norgren ett uppträdande på Way Out West i Göteborg och som ett led i uppladdningen inför det giget, eller uppladdningen inför sommaren i stort kanske, kan härmed meddelas att vi förfogar över tre superfina vinyl-ex av just »Wooh Dang« och att du har chans att vinna ett ifall du till redaktionen@sonicmagazine.com skickar rätt svar på följande fråga: I vilket glimrande göteborgsband trummar Erik Berntsson annars?
Relaterat