Sonic Sessions: Hanna Järver
I vår kommer Sonic att lansera en ny musiksajt. Ett av de fasta inslagen där blir filmade Sonic Sessions där artister intervjuas och spelar live.

Men redan nu något av en smygstart, eller kalla det försmak.

Först ut: Hanna Järver, just nu aktuell med förnämliga singeln »Anekdoter« och turnén Find The Biggest Bitch In Town And Start A Tour tillsammans med Systraskap och Julia Adams (två datum återstår! Pustervik i Göteborg 18 december och Debaser Strand i Stockholm 19 december).

Vår inspelning med henne kommer i tre delar. Först ut en intervju där Hanna bland annat pratar om Jonathan Johansson och oviljan att kompromissa. Senare i veckan, onsdag och fredag, kommer två hela låtar från dessa Sonic Sessions.

I JAYS Studio på Kungsholmen i Stockholm ackompanjeras Hanna av sitt band bestående av Filip Brun (gitarr), Johannes Rex (synth) och Norbert Lukacs (drumpads). Reporter är Rebecka Ljung.

Enjoy!

 
Relaterat

32 för 2018
Hanna Järver: So Long