Michael Malarkey på Nalen Klubb-tävling!


Nu kan du vinna biljetter till lördagens spelning.

Michael Malarkey är multibegåvningen som för den breda publiken sannolikt är mest känd för sin roll som Lorenzo i The Vampire Diaries men som parallellt med skådespeleriet bedriver en icke alls pjåkig musikkarriär. På de båda albumen »Mongrels‹ och just släppta »Graveracer« gör han en svärtad sorts indierock som kan tilltala vänner av The National, Nick Cave, Tom Waits och Leonard Cohen.

Nästan bäst av allt? Att Sonic förfogar över biljetter till lördagens gig på Nalen Klubb i Stockholm! Två vinnare kan ta hem två plåtar vardera. Du har chansen ifall du till redaktionen@sonicmagazine.com skickar ett mejl med rätt svar på följande fråga: i vilken stad är Michael Malarkey född?

(OBS! Du och den du ämnar ta med måste vara arton år fyllda.)

Mer info om spelningen ifråga här.
Relaterat

Nicole Sabouné-tävling!