»Best Troubador«-tävling!


Ett ex kan bli ditt.

Vi talar förstås om Bonnie Prince Billys ypperliga hyllningsalbum till Merle Haggard. Det som Pierre Hellqvist här på sajten nyligen beskrev i stil med »Alltsammans kärleksfullt, ömsint, respektfullt men ändå precis lagom excentriskt.«

Vi har tre exemplar av denna kittlande,  tunga och på alla vis praktfulla pjäs till dubbel-LP liggandes här på kontoret, och vi tycker att nämnda ex skulle må bättre av att vistas hos personer som förtjänar dem (vi är inte övertygade om att vi själva gör det, nämligen). Alla Sonic-läsare förtjänar så klart »Best Troubador«, men det krävs något lite mer – i det här fallet har du chans att vinna skivan ifråga ifall du till redaktionen@sonicmagazine.com svarar insiktsfullt på följande fråga:  Varför är Merle Haggard bäst?

Missa förresten inte vår intervju med Will »Bonnie Prince Billy« Oldham.
Relaterat

Utan Gud på sin sida
Nicole Sabouné-tävling!