Nicole Sabouné-tävling!


Nu har du chansen att vinna biljetter till hennes spelning på Nalen i Stockholm den 19 februari.

Någonstans mellan David Bowie, Siouxsie and the Banshees och valfri gotisk katedral finner vi musiken från Nicole Sabouné. Med albumen Must Exist (2014) och Miman (2015) har den förhäxande sölvesborgssirenen trollbundit såväl publik som kritiker, och fjolårets EP Come My Love lyckades perfekt kombinera bråddjup dramatik med bombastisk postpunk. 

Nästan bäst av allt? Att Sonic förfogar över biljetter till hennes gig på Nalen i Stockholm onsdagen den 19 februari! Två vinnare kan ta hem två plåtar vardera. Du har chansen ifall du till redaktionen@sonicmagazine.com skickar ett mejl med rätt svar på följande fråga: Nicole Sabouné uppträdde vid premiären för en känd fotografs utställning på Fotografiska i Stockholm 2016, vad heter fotografen ifråga? 

(OBS! Du och den du ämnar ta med måste vara arton år fyllda.)

Mer info om giget här!
Relaterat

En gemensam explosion
Westkust: Westkust