Gainesville-tävling!


Chans att vinna festivalbiljetter och Amason-vinyler.

Gainesville är den i Eskilstuna belägna, nu på lördag arrangerade festivalen som i år ståtar med ett startfält som stavas Billy Bragg, Bob Hund, Amason, Tomas Andersson Wij, Aldous Harding, Firefox AK och Lindäng. Ett besök där låter som trevligast tänkbara helgsyssla, om du frågar oss. Bara tanken på att stå och skråla »When the world falls apart, some things stay in place/Levi Stubbs’ tears run down his face« får Sonic-redaktionen att rysa av både välbehag och samtidsoro.

Nästan bäst av allt är att vi förfogar över biljetter till utlottning! Två vinnare kan förutom två biljetter vardera till festivalen kamma hem varsitt läckert Amason-vinylpaket som förutom bandets »Sky City«-LP består av picture disc-tolvan »Flygplatsen« och sjutummaren »Duvan«.

För att ha chans till vinst mejlar du till redaktionen@sonicmagazine.com ditt mest inlevelsefulla svar på följande fråga: Exakt hur magisk är Amanda Bergmans röst?
Relaterat

Bob Hund: 0-100
Bob Hund: Dödliga klassiker