Nick Cave i Globen-tävling!


Chans att vinna biljetter till Nick Cave-spelningen i Globen den 18 oktober!

Den 18 oktober spelar Nick Cave & The Bad Seeds i Globen i Stockholm. Det är förstås hur stort som helst. Den en gång så konfrontative och destruktive dysterkvisten från Warracknabeal har med tiden vuxit in i rollen som respektabel, närapå folklig poetrockare i rakt nedstigande led från, säg, Leonard Cohen. Det finns inte så många av Nick Caves sort kvar men själv är han alltjämt vital och alltid intressant, för bevis se fjolårets omskakande album »Skeleton Tree«. (Och missa nu inte Urban Gyllströms intervju från Sonic #2!)

Nästan bäst av allt är att Sonic har lyckats skaka loss biljetter till Globen-giget för utlottning!

Två vinnare kan ta hem två biljetter vardera (vinnaren får helt enkelt ta med en kompis eller vems sällskap hen nu önskar ha). Du har chans att vinna ifall du till redaktionen@sonicmagazine.com ger rätt svar på följande fråga: I vilken låt sjunger Nick Cave duett med Johnny Cash på dennes album »American IV: The Man Comes Around«?
Relaterat

Nick Cave